Šios savaitės meniu

Data: 2021.02.22. - 2021.02.26.

Pastaba: visuose darželiuose galioja tas pats meniu.

Maitinimo paslaugas teikia VšĮ "Jaunimo slėnis".

Darželis "Šilagėlė" -  vaisių bei pieno vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programos dalyvis.  

  Pusryčiai Priešpiečiai Pietūs     
Vakarienė
Pirmadienis

Kvietinių kruopų košė be pieno su sviestu, pusrytinė bandelė,
sviestas, juodoji arbata.

BananaiTrinta žiedinių kopūstų sriuba su sausučiais, grietinė,
vištienos šlaunelių mėsos suktinukas, birūs ryžiai su daržovėmis, raugintų kopūstų ir morkų salotos, švieži agurkai,
vanduo.
Virti varškės virtinukai, grietinė, grūdų duoniukas, nesaldinta kinrožių arbata.
AntradienisGrikių kruopų košė su alyvuogių aliejumi, naminė duonelė, varškės sūris, sviestas, vaisinė arbata.   ObuoliaiRaudonųjų lęšių sriuba, grietinė, naminė duonelė, troškinti jautienos gabaliukai su bulvių - žiedinių kopūstų koše, kininio bastučio salotos su agurkais, paprikomis ir morkomis, morkų šiaudeliai, vanduo.  Varškės sklindžiai su
vaisių padažu,
kinrožių arbata.
Trečiadienis Plėšyta kiaušinienė, naminė duonelė, kepta kalakutienos filė, sviestas, šviežias agurkas, juodoji arbata.
KriaušėsTrinta daržovių sriuba su lydytu sūriu, naminė duonelė,
lydekos maltinukas su keptomis bulvėmis ir morkomis, agurkų ir pomidorų salotos su aliejumi,
garintos šparaginės pupelės,
vanduo.
Varškės ir bolivinės balandos kruopų apkepas su bananais,
Grietinė, grūdų duoniukas, čiobrelių arbata.
Ketvirtadienis Naminė granola su jogurtu, sumuštinis (naminė duonelė, sviestas, sūris), kinrožių arbata.Obuoliai Daržovių sriuba su grikiais, grietinė, naminė duonelė,
maltas vištienos kumpelių kepsniukas avižinių dribsnių apvalkale, perlinės kruopos su daržovėmis, gūžinės salotos su agurkais, morkomis, ridikėliais su aliejumi, švieži pomidorai, vanduo.
Virti kietagrūdžiai makaronai su kietojo sūrio - špinatų padažu, sveikuoliškas sausainis, čiobrelių arbata.
PenktadienisRudųjų ryžių kruopų košė,
pyragėlis su kumpiu ir sūriu,
švieži pomidorai, kmynų arbata.
 KriaušėsBulvienė su kukurūzais, grietinė, naminė duonelė, kalakutienos iešmeliai su neskrudintų grikių garnyru, morkų salotos su linų sėmenimis ir aliejumi, garinti žalieji žirneliai, vanduo. Lietiniai blynai su daržovių padažu, avižinis sausainis, vaisinė arbata.